define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Prep Raya http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Kak Nur http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-710 Thu, 25 Sep 2008 15:14:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-710 yeah..nak comment gak kat mee goreng nyer posting, but tak bleh…lutfi!!!! akak tak leh study dah tgk gamba mee goreng awak…wahhh sedap gile nampak….bile kah boleh memasak nya lagik untuk kami…kan zeah kan kan kan…selepas kita rasa..boleh lah mintak resepi pula…hehehe

zeah nak wat kueh arab/sugi, lutfi nak wat kuih mazola..wow…nampak gaya kene la tanya mak nak masak kuih apa

]]>
By: Zeah http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-709 Thu, 25 Sep 2008 13:23:52 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-709 Wah… buat kueh raya?? Aku nak join jugak… aku pun nak buat kueh raya jugak… hahaha…. dapat lah bertukar-tukar kueh lufti… hehehe…. btw… aku tak dpt comment kat mee goreng kau… aku nak tau cana kau buat… dalam gambar nampak sedap sangat… terkenang pulak aku akan mee goreng back in brunei… hehehe… kalau kau terlebih rajin… masakkan tuk aku lah… senang… abis cerita… hehehehe…

]]>
By: yan http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-704 Thu, 25 Sep 2008 00:42:15 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-704 jgn lupa plak kirim kat malaysia kuih tue

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-703 Wed, 24 Sep 2008 22:52:36 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-703 Jangan risau Cik Ina, kalau jadi kuih tu, conform masuk blog:D

]]>
By: iNa http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-693 Wed, 24 Sep 2008 12:15:31 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-693 bgus2!!semoga kuih raya encik menjadi la harapnye ye..;)
sng nnt org yg xtau wt kuih..dh ade yg pro.hehehe

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-692 Wed, 24 Sep 2008 12:13:23 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-692 Pingu, betul tu!

Yan, tak tahu. Saya pun masak terkeras sikit.

Arni, aku dengan Yusran sama-sama blah hari Jumaat. Aku turun Bristol, dia gi London.

]]>
By: yan http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-691 Wed, 24 Sep 2008 11:51:47 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-691 rasanya time masak tue dah letak 2 kali ganda dah air… penat adjust… still dia cam mentah gak… pastue rasa pelik sket… sbb letak susu ke? best ker raya kat oversea? tabik gila lah lelaki wat biskut raya … kite yg kat sini pun takder masa nak wat kuih…

]]>
By: nursyeff@rni http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-690 Wed, 24 Sep 2008 11:04:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-690 wah lutfi, rajinnya nk buat kueh raya.. Jgn lupa kasi free sample kat #60 sebelum raya nih.. Hehe. Btw, kau pun nk lari dr durham jugak raya ni..hmm bila kau g bristol? Kalau dh ramai x de kat durham, aku pun nk ajak zeah raya tmpt lain lah kot.. Hehehe. Btw, yan, kalau kitorang slalunya air tuk beras basmati, kena guna 2 kali ganda dr beras. To mahadi: bestnye balik raya! Enjoy ur raya ek :o)

]]>
By: Pingu Toha http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-689 Wed, 24 Sep 2008 10:59:02 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-689 camne tak ‘suka’ memasak, dah tade org lain nk tolong masakkan! lelaki mcm kami (kami ke?) la yg selalu malang…

]]>
By: yan http://pagihari.solarstreak.com/2008/09/prep-raya/comment-page-1/#comment-686 Wed, 24 Sep 2008 08:08:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=319#comment-686 hehe… tue lah pasal akak.. naper lelaki lagi rajin memasak.. btw ari tue saya try masak nasik daging :( tapi tak menjadi.camna nak bagi nasik tue lembut yer?nasik saya agak keras.macam tak cukup air. saya guna beras basmathi.1st time masak trus down. hehe

]]>