define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); ‘So Long, Farewell’ September - Pagi Hari di Durham

‘So Long, Farewell’ September

August is approaching its end. Bulan puasa dah nak tiba. Tapi kiranya ramai jugak orang-orang kat sini yang nak balik Malaysia.

Mak dan ayah aku balik 8hb dari London.
Hairi akhir bulan nih dah balik.
Putri, Yasmin semuanya dah habis dan nak balik.
Singaporean Shaheera as well.
Bruneian is on the line – balik ke tak…
Abg Tra pun cakap dia akan balik pada bulan September.
Mahadi pun ada cadang nak balik beraya di Malaysia.

Well..

On the other hand, a lot of tv shows starts this September. Here are the release dates:-

1 September – One Tree Hill Season 6
1 September – Gossip Girl Season 2
4 September – Amazing Race Asia Season 3
22 September – Heroes Season 3
25 September – Survivor : Gabon (Season 17)
25 September – Ugly Betty Season 3
28 September – Desperate Housewives Season 5
28 September – Amazing Race Season 12
29 September – Chuck Season 2

Oh yeh, socializing with the tv-series, that IS adorable. Duh


4 Responses to “‘So Long, Farewell’ September”

  1. Pingu Toha says:

    wei, ko blh tolong carikn aku DVD Elizabeth yang ada Helen Mirren n Jeremy Irons berlakon. Aku rasa BBC yg produce…

  2. huda says:

    aiii…semua orang fikir pasal balik….am fikir pasal tv show… tak bercadang nak balik ke?lama tak menjenguk blog^_^

  3. Lutfi Amri says:

    Halim, dalam ebay.co.uk ada.

    Huda, tak balik. Parents kat sini sekarang. So, takyah la balik lagi.

  4. [...] dan Kak Nur selalu gak gi shopping kat Tesco sama-sama. Oh, lupa nak boh Andros dalam senarai ‘So Long Farewell’ September. Andros pun abis bulan September nih. Agak sedih gak la sebab dia jer orang UK yang aku kenal [...]

Leave a Reply

See also: