define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Oh yeah? - Pagi Hari di Durham

Oh yeah?

Pdin: manjang bz ko neh.

Pdin:tau da ko pure2 je

Aku: weh, tak berpura2 laa

Aku: baru lepas vacum rumah

Pukul 5 pagi, bangun Subuh. Aku call Human Resource USM. Nak call Puan Nina tapi dia takde. Hari ni aku bangun pukul 9.30. Call skali lagi, tak dapat pulak. Line engage.

Jumaat ni nak gi berjalan lagi. Nak bawak parents aku gi Scotland. Bebudak Brunei join skali. Mahadi masih belum beri kata putus. Mengalahkan terima pinangan pulak sehingga hati berbelah bagi – oops. So minggu ni kena la rajin lebih sikit. Aku tak bagitau pun kat supervisor yang aku nak pergi Scotland. 4 hari jer. Nanti dia ingat aku banyak jalan sangat. Dahlah hari tu pergi Amsterdam dah.

Nak gi Scotland nih pun satu ‘mission’ gak. Sebab bebudak Brunei tak ler cadang nak pergi pada asalnya. So, dengan penatnya aku memujuk (Kak Khalidah should know how much I hate doing this:D); akhirnya berjaya jugak.

Tapi to Arni (on of the Bruneians) yang membaca blog aku, InsyaAllah tak menyesal gi Scotland. Scotland is beautiful and it is worth a visit.

Hmm.. bau wangi tetiba muncul dari dapur. Semalam mak masak nasi daging. Nih tak makan lagi nih. Tengah menunggu High School Musical : Get In The Picture episod 8 habis didownload. Dah 93% dah by the time I write this:D


3 Responses to “Oh yeah?”

  1. khalidah says:

    Memujuk: Yeah I know you well, not to mention but i believed ada exceptional case kot …. hahaha :)

    HSM: Argh…u influenced me…..Pumpkin Race, Simple Plan.. HSM GITP…what else after this?…Hope not the menyebai thingy.. hahaha (keji nih) :)

  2. Nursyeff@rni says:

    Aku jugak yang kena kan.. But well, final decision’s made.. hehe.. InsyaAllah, memang tu la salah satu alasan kuat kenapa aku kena pegi.. haven’t been to scotland yet.. =)

  3. Razali says:

    ermmmmmm……nanti bawak aku jalan2 skali…aper ar…vakum rumah pon nak bagi tau…weh….kim salam kat parent hang….

Leave a Reply

See also: