define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Melepas aura? - Pagi Hari di Durham

Melepas aura?

8 lebih malam.

Status di YM: ~ membakar CD lagu untuk dibawa berjalan esok. Mahadi, bakar format audio kalo hang nak lagu-lagu hang. JANGAN BOH LAGU HIP HOP

Satu

Aku chat dengan Ina (x-USM, x-The Mole USM Version), tetiba bercakap tentang kawan dia (budak USM gak yang aku pernah nampak) yang tengah buat Master kat Sussex (selatan England).

Aku tanya Ina, sama ada budak tuh bawah USM, sambil otak memikirkan sama ada dia dapat sambung PhD kat UK ke tak sebab isu KPT sekarang nih.

Amri: ghause tu dok online lg kah?
Ina: aah
Ina: nape?
Amri: dia attach ngan usm ke?
Ina: ye la kot
Ina: tp phd die dh mcm nk sngkut
Amri: ish, macam tahu jer nak tanya

Wah, cam tahu-tahu jer apa aku fikir. Takpelah, kebetulan kot.

Dua

Pada waktu yang sama aku berchat juga dengan Zeah (Brunei, budak Durham).

Cakap fasal insuran kereta sebab sewa atas nama dia. Pada ketika itu aku memasang lagu David Cook – Always be My Baby. Tetiba aku teringat yang aku tak burn lagi CD audio untuk didengar dalam kereta esok.

Amri: aah, tak burn lagi cd lagu
Zeah: arni dah
Zeah: aku dengar je
Amri: aku nak burn
Amri: skarang nih
Zeah: ko ada lagu si david cook?
Zeah: burn sekali eh… yg mariah cary
Zeah: tq
Amri: mariah carey?
Amri: mana ada
Arni Brunei: ohh
Arni Brunei: yg lagu always be my baby tue

Eh, dapat tahu ke aper yang aku yang aku tengah dengar sekarang nih. Hmm… kebetulan yang menarik:D

Tiga

Berchat juga dengan Kak Khalidah pada masa yang sama. Sedang mengeji dia dalam hati (dan tengah tulis dalam blog), nak buat eksperimen; dia terperasan ke tak. Haha

p.s: Amri melepas aura!


3 Responses to “Melepas aura?”

  1. [...] Melepas aura?Pada waktu yang sama aku berchat juga dengan Zeah (Brunei, budak Durham). Cakap fasal insuran kereta sebab sewa atas nama dia. Pada ketika itu aku memasang lagu David Cook – Always be My Baby. Tetiba aku teringat yang aku tak burn lagi … [...]

  2. khalidah says:

    melepas aura: kalau setakat hang mengeji aku..tak perlukan aura…untuk tau hang tgh mengeji aku :) hahahaaaa

  3. malaysia says:

    Thank you for another helpful internet site.. malaysia The location more may just I am getting that will kind of information and facts written in this sort of excellent means? I own a opportunity that i am only right now focusing on, and i have been in the look away with regard to such info.

Leave a Reply

See also: