define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Bumbung http://pagihari.solarstreak.com/2008/08/bumbung/ Summer time! Thu, 04 Jul 2019 12:28:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.29 By: huda http://pagihari.solarstreak.com/2008/08/bumbung/comment-page-1/#comment-443 Wed, 27 Aug 2008 01:27:14 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=254#comment-443 huda setuju dengan pendapat am tu…mmg betul pun…huda pun pernah mengajar kelas hujung…went we show respect to them they do the same thing to us…and yg pasal masuk kg org tu pun betul^_^

]]>
By: Nursyeff@rni http://pagihari.solarstreak.com/2008/08/bumbung/comment-page-1/#comment-405 Thu, 21 Aug 2008 09:46:36 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=254#comment-405 Lutfi.. Bukannya kita nak bersombong ngan bebudak nih tapi diorang yg memang kurang respect kat kita.. Baru2 ni dorang ketuk pintu belakang, pas tu panggil pakai tangan macam nak carik gaduh je.. Tapi dah negeri dorang kan.. kita x leh la lebih2.. Kes2 baling2 batu tu memang pernah terjadi, so x salah kita sesama melayu beringat-ingat sebelum kena.. it’s for our own good. Setelah hampir2 rumah kena pecah masuk dulu, kitorang dah meningkatkan kewaspadaan.. ni x sangka pulak dorang sampai berani nk mengorek bumbung rumah kau.. hope everything’s gonna be fine pas nih.

]]>
By: khalidah http://pagihari.solarstreak.com/2008/08/bumbung/comment-page-1/#comment-402 Wed, 20 Aug 2008 14:35:50 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=254#comment-402 sí estoy de acuerdo realmente con usted. Adat merantau, ‘Di mana bumi dipijak, di situ langit dijunjung’ and ‘Masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang kerbau menguak’…ow to translate these… hahahhahaa
Ich bin sicher, dass Sie sich glücklich fühlen, weil ich addmit, dass Sie recht haben :)

]]>