Friday

Kepada rakan-rakan yang mengikuti blog aku, korang bleh la ’subscribe’ kalo nak tahu updates. Bukan apa, aku duk tengok, ramai gak yang duk check blog aku setiap hari, tapi takde update. Boh email korang dalam box sebelah kanan atas muka surat ini.

Minggu ni, aku mengikut jadual seperti yang aku tulis dalam post sebelum nih. Disebabkan jumpa supervisor hari Khamis, jadi sibuk la sedikit hari Selasa dan Rabu.

Nothin much happen this week. Mak dan abah dah makin okey dengan cuaca. Tapi minggu ni pun, cuaca baik. Agak panas setiap hari. Jadi taklah teruk sangat.

Dah 2 malam aku tido pukul 12. Malam ni nak try tido lambat balik. Walaupun sekarang dah mengantuk, tapi agak bosan juga tidur awal. Semalam tido pukul 12, alih-alih bangun pagi pukul 11 jugak. Hmm.starbucks

Gambar atas, melepak kat Starbucks MetroCenter Newcastle, sementara menunggu Kak Shifa dan Kak Dijah Durham abis shopping.

That’s all for now.


2 Responses to “Friday”

  1. khalidah says:

    dah subcribe pun tak dpt email alert…so.. mcm mana…ek… kekekeke

  2. Lutfi Amri says:

    Sabar, sabar
    Email updates di set dihantar pada jam 12 tengah hari waktu Malaysia.

Leave a Reply

See also: