define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Ustinov BBQ - Pagi Hari di Durham

Ustinov BBQ

Sekarang nih kat Bristol. Malangnya Abg Tra baru format komputer, so takleh connect internet dari bilik dia a.k.a tak dapat la nak mengupdate blog. Tapi sebelum datang sini ari tu, ader BBQ diorang buat besar-besaran kat kolej aku, Ustinov College.

Dalam perjalanan ke Bristol selama 6 jam (patut 5 jam, tapi train delayed 1 jam), aku sempat lagi mengedit video (sebab bawak laptop dan bleh guna laptop dalam train sebab ada power supply). So here’s the vids of the Malaysian in the bbq.

P.S: Ader makanan halal disediakan dalam BBQ tersebut (tak perlu di ‘P.S.’kan sebenarnya, bleh faham-faham sendiri la kan)


Leave a Reply

See also: