The Curse of The Virgorian

Just finished talking to a friend. Tajuk blog ini tidak ada kena mengena dengan kandungan. Hanya untuk tujuan kejian semata-mata.

[Sountrack hari ini: Lagu yang bersemangat – Simple Plan – Take My Hand, soundtrack untuk video Bishop Auckland aku itu hari]

Jadual tido aku masih tak brapa betul. Bangun tengah hari, pastu lepas Maghrib tido balik. Kul 1 pagi bangun dan stay up sampai sekarang.dinner

Semalam aku masak dinner untuk Kak Nur dan Andros. Menu – nasi goreng cina, ayam panggang dan udang masak pedas. Tempoh memasak, dalam sejam setengah lebih kurang. Tu yang tido lepas Maghrib tuh, biasanya masak-masak microwave/oven jer, hari ni masak lebih sikit, terus letih. Okey okey, takde stamina, nak buat camner kan..

Tapi, agak sedap jugak laa. Nasik goreng ada rasa, udang masak pedas tak over pedas, ayam lembut, okey ar.

I love to cook. Kawan Mahadi dan Kak Nur sorang tuh, diorang cakap masak untuk tujuan menghilangkan tension. Secara jujurnya, aku pun rasa yang memasak adalah terapi yang baik bagi menghilangkan tension. Walaupun selepas itu baju berbau bawang, tapi tak kisahlah kan, janji perut kenyang.


5 Responses to “The Curse of The Virgorian”

  1. khalidah says:

    Title: sangat keji..
    Sambal tumis udang : look more like air asam to me than sambal tumis… ahaks…
    Song: love it
    Cooking is a theraphy….

  2. awin says:

    awat nasik goreng kaler putih ja..
    ayaq asam? hehe..

  3. Emmy Hermina says:

    what guys learnt from living overseas is cooking! like my bro. he can cook! i mean, i cant!

  4. mahadi says:

    janji buleh makan, sedap n puas ati.
    (tolong jwb persoalan2)

  5. Lutfi Amri says:

    Awin>> Nasik goreng cina memang kaler putih.
    Emmy>> Dah takde makanan kat sini, we’re forced to cook:)

Leave a Reply

See also: