define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Restless http://pagihari.solarstreak.com/2008/06/restless/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.32 By: muzz http://pagihari.solarstreak.com/2008/06/restless/comment-page-1/#comment-173 Mon, 09 Jun 2008 00:45:11 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=120#comment-173 Argh!!! i’m so jelous with you right now,bercuti sana sini..best jadi student kan..neways,msong okhlahoma really touchy touchy!!

]]>
By: muzem http://pagihari.solarstreak.com/2008/06/restless/comment-page-1/#comment-171 Sat, 07 Jun 2008 01:55:13 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=120#comment-171 jalan, jalan, jalan & jalan selagi boleh, Am.. hehe
aku pun wish satu hari nanti aku leh dpt tour europe. :)

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2008/06/restless/comment-page-1/#comment-170 Fri, 06 Jun 2008 14:57:22 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=120#comment-170 Kak Dijah>> saya ketawa guling-guling membaca komen akak (metafora jer ek)

]]>
By: mahadi http://pagihari.solarstreak.com/2008/06/restless/comment-page-1/#comment-169 Fri, 06 Jun 2008 09:18:39 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=120#comment-169 wah…dasatnya ratu kamben kalini…

]]>
By: ratu kamben http://pagihari.solarstreak.com/2008/06/restless/comment-page-1/#comment-168 Fri, 06 Jun 2008 05:21:33 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=120#comment-168 Yuuuhuuu, I’m back..busy sikit lately..
Akak takleh nak tgk video log hang kat opis sini sebab kena blok.
Uhhhhh, hang nak pi lepak ngan Abang Tra? hang dah pikiaq habih ka? Akak rasa hangout korang akan jadi kurang drama dengan adanya abang tra…mesti sembang bab jiwa2 n bab cinta..bosan…kekeke
Errr..ke korang nak buat pembikinan video klip ngeliat2, baring2..keke

*wah terasa cam taip entry pulak…keke*

]]>