Kecewa

Aku:

saya first time begitu bersemangat tgk bola    9:49 PM
sedih la plak    9:49 PM
sob sob    9:49 PM

Abg Tra:

ceittt    9:49 PM
ada entry la lpas nie tuh    9:49 PM

Aku:

entah… tgk dulu    9:49 PM
rasa semacam plak nak taip fasal bola    9:49 PM
menongkah integriti saya    9:49 PM
haha    9:49 PM

Abg Tra:

cehhh

Macam taknak tulis. But this is a new experience for me, so I write it anyway. Aku baru lepas balik dari Fisher House, tengok bola dengan Kak Nur, Yasmin dan Hairi (dia datang lewat sikit).

Ooh, damn, I’m changing. For the first time ever, I kinda attached to the game and feeling on the pressure.

Honestly, the game is good. But for someone who doesn’t like it, no worry. I think I didn’t miss much by never following World Cup and Euro, and even though I am so into this particular game and wishing for Turkey to win every seconds; I don’t think that I will lose a lot by not following any future cup. Well, let’s see how long my ego can stand:)

eurofisherhouse

[Gambar: Lepas abis perlawanan, mamat kat blakang aku tuh menyarungkan topi Deustchland waktu kitorang nak tangkap gambar. Lihat muka Yasmin, pancaran sinar kegembiraan jelas nyata]


6 Responses to “Kecewa”

  1. khalidah says:

    ok jer…

  2. mahadi says:

    Aku sokonng Germany. Ha…
    Tapi awat hg pkai topi Deustch? Tak jumpa yg Turk pnya ka…
    Hg plak “pancaran sinar kekecewaan yang kurang jelas nyata” ka?

  3. KakWan_Bristol says:

    Am, awak sokong Turkey? Sokong Germany la baru best!! Hehehe…bestnyer tgk bola beramai2…K.wan dok jerit sorang2 kat umah…pastu, dua kali siaran tegendala…tak dpt tgk detik2 hebat Klose jaringkan gol…tgk recap je la…rasa nak send jer wajah kegembiraan yg tak dpt dibendung kat awak…hehehehe

  4. Lutfi Amri says:

    Mahadi>> kan dah tulis, mamat kat belakang tuh menyarungkan topi waktu nak tangkap gambar. Takleh jelas nyata sangat. Tak rock ar!

    Kak Wan>> Ha ah. Tak best ah Germany. Smalam pun kena serang teruk jer dengan Turkey.

  5. Kak Nur says:

    Owh…

    Lutfi has changed a little bit…That’s cool man, I mean, explore the other side of you…tapi…sokong senyap2 jer..! :D ..kene jerit kuat2…baru feel (nada Min)

  6. this is the side of u i’ve never seen. Did someone injected Vikings Blood in u? dah duduk kat UK la katakan..hehe (dgn jeles+ in awe) =p

Leave a Reply

See also: