Posts on ‘June 18th, 2008’

Bristol Video Log

Otak hari ni tak brapa clear. Badan macam tak sedap. So, instead of study, aku edit video yg waktu aku kat Bristol ari tu. Honestly, I kinda feel happy doing it. Enjoying myself rekindling the experience. Lagi satu sebab I always love to know the fact that I’m gonna show it to my parents later. […]

Memori

Baru bangun tido dalam sejam lepas. Rasa sedikit kering tekak. Semalam selsema, hari ni dah berkurangan. Aku terduduk di depan laptop, tak tahu nak berbuat apa. Bukannya tiada kerja hendak dibuat, tetapi otak ini tidak segar. Banyak sangat benda-benda yang difikirkan. Ada yang perlu, ada yang tidak. Aku lemparkan ingatan ke beberapa tahun yang lampau. […]