Posts on ‘June 13th, 2008’

Pelan Minggu Ini

Baru jer lepas jumpa supervisor aku selama sejam setengah. Semalam dah sejam dah. Anyway, tetiba kata-kata hikmat terlintas di fikiran aku – ‘Failing to plan is planning to fail’. I don’t really like this kind of ‘kata-kata hikmat’. It is cheesy. But anyway, I put my plan for the following week just to remind myself. SABTU Gi […]

Best Friend

Dah lama takde Soundtrack of The Day:- So, soundtrack of the day Toy-Box – Best Friend. Lagu lama. Tengok video klip dia kat Youtube, teringat lak kat Baling, rumah mak mentua kak aku, sebab dulu diorang duk pasang VCD lagu nih waktu aku kat sana Kinda sleepy, so just a simple wish to my friends […]