Bunga-bunga di Dundee

Sekarang aku tengah duk sorang sorang kat bilik Mahadi. Dia kuar, ada meeting. Aku lepak-lepak dalam bilik, menikmati cuti hujung minggu di Dundee. Tadi dah kuar pekan Dundee yang hanya 5 minit berjalan dari bilik Mahadi. Beli burger untuk branch.

[Soundtrack of today: Acoustic version of Simple Plan's When I'm Gone as included in their single]

Kamera aku dah buat hal. Video boleh rakam tapi gambar tak bleh amik. Waaa. Mahadi punya kamera (model yang sama) dah buat hal dah itu hari dan Mahadi dah beli kamera baru disebabkan tu. Aaah, ni yang malas nih. Aku baru jer nak bajet-bajet sikit sebab parents aku nak datang. Tapi kalau parents datang takde kamera, lagi la rugi. Takper-takper, aku decide later laa.

Semalam dah gi jalan-jalan pusing Pekan Dundee. So here I role the pix of the flowers in Dundee. And with Mahadi’s camera, the pics just look amazing:-

bunga

bunga2

bunga3

mahadi2

mahadi1


8 Responses to “Bunga-bunga di Dundee”

  1. khalidah says:

    rasanya tulip tak berbau….kinda wonder why u sniff em’ or does it has nice fragrance?

  2. ratu kamben says:

    wakaka..sori ahdek ahdek…akak gelak sampai sakit perut! Korang bleh insert gambo nih dalam album terbaru korang – bunga-bunga cinta!kekeke..

    kelas!

  3. raft says:

    macam janggal ar gambar2 nie

  4. Achik says:

    aahhhhhhhhhhhh
    Am, time kasih coz post gambar nie…
    achik suka giler tengok tulip bebanyak cengini
    tulip memang xberbau…..
    konpius nih…wat iklan ker, Am
    anyway thanks post gambar2 nih

  5. Lutfi Amri says:

    Kak Khalidah dan Achik >> Yup, memang takder bau. Tapi sebagai seorang lelaki sejati, saya tidak tahu yang bunga tulip takder bau, so try la cium. Haha

    Kak Dijah >> Wah, bunga-bunga cinta? Perlu ker…

    Kak Raftah >> Aper yang janggal?

  6. Aeron says:

    hmm, bestnyer bunga2 tue..
    cantik giler,kirim kat malaysia boleh??
    hahah

  7. mahadi says:

    Aeron>>Amikla, copy n paste. Di mana jua anda berada.(bleh ka tlg menjawab nih.he…)

  8. huda says:

    wah2….ambik gambar gaya model bebenor…hihihi….boleh tahan posing=)

Leave a Reply

See also: