Baru

Aku dah dibekalkan dengan komputer kat meja aku di office. Sampai semalam, tapi aku baru check tengah hari tadi lepas jumpa supervisor aku. Supervisor aku cakap dalam email, ‘It is not the newest model, but for the moment it should be OK’. Sebenarnya memang okey. Dual core, tak ingat berapa Ghz tapi RAM 2 gig. Kira okey sangat la kan. Kalo dibandingkan dengan laptop aku yang tak dual core nih, kira dah cukup laju la untuk guna pc tu untuk buat editing movie, oops, untuk study..

[Soundtrack hari ini: Chris Brown - With you, dah dengar selalu dah dulu waktu kat Malaysia, tapi sejak David Archuleta nyanyi dalam Final 3 American Idol itu hari, terberkenan lagi pulak]

kensington

Kat Kensington Park. Melepak-lepak (sekadar berposing sebenarnya) kat kerusi malas dengan Kak Nur.

parlimen

House of Parliament, dah lewat dah. Tu yang gelap tuh


Leave a Reply

See also: