Posts on ‘May 13th, 2008’

When You Look Me In The Eyes

Internet jamming. Lagu Jonas Brothers, agak popular kat radio Malaysia itu hari. Dirakam dalam minggu lepas.

Gigi dan periuk karen

Sakit gigi. Tak brapa teruk, tapi agak terasa. Dah minta nombor dental dari Putri (Durham gak) tapi Putri kata kena call hanya pada pukul 8. Memang klinik kat UK camtu. Nak buat appointment hanya pada waktu pagi jer dulu waktu aku kat London. Kalo call petang, diorang cakap, sorry takleh buat appointment waktu petang, sila […]