Posts from ‘May, 2008’

Letting it out

I hate my recent posts (from this week). It is bland. It doesn’t have the edge. I usually enjoy reading back my post. I keep laughing at some of my own jokes in my writings. I know it is probably overrated but hey, I do mean that writing is for self satisfaction, so as long […]

Oklahoma ~ Country Music

This post is dedicated to Muzaini who said that he’s a big fan of country music, aren’t ya? [Soundtrack of the day: Billy Gilman - Oklahoma. Billy Gilman nih 4 tahun lebih muda daripada aku, country singer kat US] I just crossed over a very damn nice music clip. Watch this kid sing the song, […]

Hujan

Asal hujan jer, lagu Umbrella. Tak best tak best. So; [Soundtrack hari ini: Daughtry - What About Now. Listen to the the mood of this song - kinda melancholic] Hujan renyai-renyai turun sekejap membasah bumi Durham selepas aku balik dari Tesco. Takdelah plan awal pun nak pergi Tesco. Waktu Andros tengah menjamah dinner dia dalam […]

Baru

Aku dah dibekalkan dengan komputer kat meja aku di office. Sampai semalam, tapi aku baru check tengah hari tadi lepas jumpa supervisor aku. Supervisor aku cakap dalam email, ‘It is not the newest model, but for the moment it should be OK’. Sebenarnya memang okey. Dual core, tak ingat berapa Ghz tapi RAM 2 gig. […]

Sesat ke Leytonstone

Aku masih di London. Mungkin berjaga terus sampai kul 7. Aku punya train bertolak kul 7 ke Durham. Dalam kul 5.45 pagi dah kena keluar dari rumah Fayaz sebab nak kena naik bas dan tube. Anyway, semalam jalan-jalan di London lagi. Pastu gi dinner kat rumah Kak Sharidah. Nanti aku akan upload sikit gambar dan […]

I’ll Never Understand

[Soundtrack hari ini: Blue - Girl I'll Never Understand from the very first album All Rise. No particular reason for putting this song, just suddenly remember this song. Oh yeah, creative person will speculate that it had to do with some girls, but ... well, just let them being creative there] Ah ya, I’m in […]

Not sleeping much

[Soundtrack hari ini yang biasanya tak masuk genre - Woh Lamhe Kya Mujhe Pyar Hain sehingga Mahadi pasti berkata, 'Uuuh...' dengan nada keji.] Woh Lamhe – Kya Mujhe Pyar Hain – KK So this song came with a story. First, aku ada problem tido. Guling-guling 1 jam lebih, baru bleh masuk tido. Kalo tak otak […]